Over mij


Een prachtig, landelijk en toch centraal gelegen brinkdorp aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Rust, ruimte, van alle gemakken voorzien, actief en gemoedelijk. Dat is Ruinen. Samen met mijn gezin woon ik, Hedwig Oude Hendriksman, met heel veel plezier in dit natuurrijke deel van gemeente De Wolden. En in het hart van Ruinen, aan de rand van de historische brink, vindt u mijn kantoor De Woonmaat Makelaardij. 

Als makelaar en inwoner van Ruinen en gemeente De Wolden, weet ik als geen ander wat er speelt op de lokale markt. Kennis die ik graag met u deel om zo samen tot de beste aankoop, verkoop of taxatie te komen. Meer informatie over onze diensten en wat De Woonmaat Makelaardij voor u kan betekenen, vindt u hier

Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom in het kantoor aan De Brink. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en een afspraak is niet nodig. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u Hedwig op maandag t/m vrijdag van 9.00-21.00 uur telefonisch bereiken op 0522 473217.