Dit kunnen wij voor u doen


VERKOOP

Het verkopen van een woning gebeurt in de meeste gevallen maar een paar keer per mensenleven. Dat is te weinig om er echt bedreven in te raken. Daarom kan het inschakelen van een ervaren makelaar u veel geld, maar ook tijd en energie besparen. Wij luisteren naar uw wensen en verkoopeisen, voorzien u van de beste adviezen en bieden u hulp tijdens elk onderdeel van het verkooptraject.  

AANKOOP
Een huis kopen is een grote stap. Als makelaar staan wij u bij tijdens het aankopen van uw droomhuis. De Woonmaat Makelaardij adviseert u met betrekking tot de juiste koopprijs en verzorgt de onderhandelingen en bouwkundige inspecties.

ZOEKOPDRACHT
Wij kunnen u helpen met het vinden van uw droomhuis. Als u het NVM Woonwensenformulier invult via deze site, dan kijken wij voor u uit naar de woning die bij u past. Des te preciezer u uw woonwensen omschrijft, des te groter is de kans op een perfecte match.

Wilt u dat wij u helpen bij uw zoektocht? Maak dan een zoekopdracht aan via onderstaande link:

NVM Woonwensenformulier

TAXATIES
Wat is een huis echt waard? Die vraag wordt aan de hand van een taxatierapport beantwoord. Voor een gevalideerd taxatierapport kunnen we u doorverwijzen naar een collega NVM-makelaar. Voor overige vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.  

VERHUUR
Staat uw huis al langere tijd te koop? Wilt u af van dubbele woonlasten of vindt u het een fijn idee dat uw woning na uw verhuizing niet leeg blijft staan tot een koper zich aandient? Dan biedt het verhuren van uw huis uitkomst. Sinds de Leegstandswet in het leven is geroepen brengt verhuren ook geen onnodige risico’s meer met zich mee. Deze wet zorgt er namelijk voor dat de huurder geen huurbescherming geniet en dat de verhuur geen belemmering vormt voor de verkoop.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw huis te verhuren, dan heeft u een Leegstandswetvergunning nodig. Als makelaar kunnen wij deze aanvraag voor u indienen en bemiddelen tussen u en de huurder.